15 February 2013

Review - Belangan Cafe

Assalamualaikum W.B.T.

Sudi ker nak baca cerita basi ni, cerita 5 bulan yang lepas during my birthday celebration. Last year kebetulan my birthday jatuh on replacement of public holiday so dapat celebrate on the day lah. Double triple happy kot, selalu x dapat celebrate on the day.

Entry ni saya just nak share restaurant yang kami (me and fience that time) pergi. It was at Empire Shopping Gallery, 1st time saya and fience sampai sana, selalu lalu jer kan. Best tapi x ramai orang pun dalam tu. Mungkin it is not SALE time, so memang orang boleh kira dengan jari.







Restoran yang kami pergi tu di Belangan Cafe, tengok dari luar kedai not bad lawa interiornya. For me memang sedap and berbaloi dengan harga yang ditawarkan. So let see the picture for our selected dishes. Sorry really x ingat apa nama hidangan ni, tapi memang sedap. Beverage plak wlaupun pelik tiba-tiba ada timun tapi sedap sangat-sangat. Husband I memang berani try new recipe. I just tumpang sekaki je untuk rasa sebab takut tekak x dapat terima dan membazir bila x habis.






Here birthday girl with surprise red-velvet cake from my lovely fiancé (that time). Thanks to him for all the preparation and planning. Actually on same day kami ada fitting baju reception and baju nikah. I dapat present one of my wish list, selalu kalau I jumpa gamabr barang ni I akan tunjuk-tunjuk kat dia, x sangka dia akan beli, so dia x bagi I disclose apa barang tu so I x dapat nak inform di sini.
  





4 comments:

Princess Feyqa said...

wah nmpk mcm menarik je makanan dia.. huhu

Fatin Nadhirah said...

Yup...memang menarik...sedap plak tu...bole try

Iera'ra Nordin said...

fav spot time lunch hour office ..
sedap kan food diorg ..
slalu makan kat branch the intermark

Fatin Nadhirah said...

yup...sangat sedap...

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena