21 August 2013

Wedding Review : My Reception Makeup

Assalamualaikum W.B.T.

Untuk sanding memang I habiskan about 1 year untuk survey, disebabkan I nak hasil dari dua orang berbeza so untuk reception I hire orang lain, supaya makeup nampak lain dari nikah. So dari ramai-ramai yang I dah survey sekali dengan harga yang agak reasonable, mula-mula teringin nak hire Saidatulnisa, but I rasa semua orang tau price untuk hire Saidatulnisa. Sangatlah mahal for me, tapi I pasti hasil makeup dari Saidatulnisa mesti akan lawa and look natural. So I perlu cari orang lain dengan harga yang lebih murah, so finally I found one.
  

She usually done makeup for Pengantin magazine cover-girl  not all but mostly. So selalu I beli majalah pengantin every month then I mest tengok footnote who is the cover-girl MUA, so I do some research and siap tanya suggestion BFF and my aunt, they all says 'OK', 'cantik', 'nice', 'suka', etc. So apa lagi dari mengelakkan date saya dikebas orang saya dengan tawakalnya terus book, sebelum book mesti tanya availability kan. So you may contact her as follows:

Kak Ina (Kelrina)
Facebook : Kelrina HoF
Phone : 019-2116277






3 comments:

orked violet @ SYA said...

cantek die make-up. kamu pon cantekkk =)

Fatin Nadhirah said...

thanks ats pujian tu sya...patut la menyepi kt dok review2 blog org erk prepare kawen

orked violet @ SYA said...

Sya selalu jek tengok blog sume org sbb sume pon cam best. menyepi tu sebab bz ngn research sbnrnye. br submit final draft isnin aritu. insyaallah kalaw xde pape, settle la. xpayah nk amend ke ape.

kamu pon jarang2 gk update. bz ek kt SL??

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena