02 July 2013

Wedding Review : My Reception Hijab

Assalamualaikum W.B.T.

Sorry for long hiatus, I am not very well but now ALHAMDULILLAH it has become better now. Mungkin ada kawan-kawan yang sudah mengetahui kenapa saya tidak sihat. Therefore, I am officially announcing I am pregnant now, and nearly enter to 2nd trimester.  Saya mohon doa-doa dari rakan sekalian untuk kesihatan kandungan saya dan ibunya. Later will story about my experience during 1st trimester.

Actually this entry I post specially for my friend yang akan berkahwin next year, she asked where I buy my reception hijab. Truly bukan dia seorang je yang asking about this, ramai yang email tanyakan perkara yang sama, tapi now only I can online and write everything.

This hijab I tempah one week before my wedding, serius tak tipu. Syukur kakak ni reply my email and she willing to help me untuk siapkan hijab tu as per requested. I found about this hijab from here. Memang betul-betul last minit terjumpa and decide nak wear this hijab during reception.

Kakak ni very friendly, and reply message sangat lah cepat so kita tak payah risau sangat. So I just proceed with the hijab, hijab ni bentuk halfmoon, boleh request nak dalam bentuk shawl or bentuk tudung segi tiga but still berawning, and beads di awning tudung boleh request nak design yang macam mana dan harga bergantung pada dsign beads.

Facebook - Qiss-Bidasari
Phone - 0390211706 / 0196813266
Email - fidala8@yahoo.com / feeda75@gmail.com




3 comments:

ayucaq said...

Waaaaa suke2 hehe

Iera'ra Nordin said...

cantik nye tudung awning tuh
iera pon mmg tgh mencari jgak nih
thanks dear ..
nnt nak pm kak fida tu lah ..

aMyErInAiMiE said...

cntk sgt tudung u ni yang.muka u sesuai tudung berawning!huwaaa cntknyeee

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena