15 February 2012

Dewan Perdana Keramat Mall

Untuk mereka yang tinggal di kawasan Lembah Klang, dan masih tercari-cari dewan yang bersesuaian untuk majlis perkahwinan this for yang bercadang untuk buat di dewan sahaja so saya nak review dewan hak milik DBKL, dewan ni baru dibuka 1 April 2011, agak besar dan cantik, berdekatan Pasar Dato' Keramat dan bersebelahan stesen LRT Putra Dato' Keramat. 

DEWAN PERDANA KERAMAT MALL

Lobi utama Dewan Perdana

Bersebelahan Pasar Dato' Keramat & LRT Putra Dato' Keramat

+ berhawa dingin
+ kelengkapan siar raya (PA system)
+ pentas boleh diubahsuai
+ bilik VIP / ruang menunggu
+ bilik persalinan (lelaki & perempuan)
+ ruang persediaan makanan 
+ kerusi banquet & meja bulat
+ 2 aras (aras utama & aras galeri)
+ 1,000 orang tetamu
+256 lot tempat letak kereta

Ruangan lobi sebelum masuk ke dewan

Pintu masuk ke aras utama dewan

Ruang utama dewan

Pentas yang boleh diubahsuai mengikut majlis

Pandangan dari aras galeri

Ruang legar ke aras utama dewan

Untuk kadar sewa pula RM3,000, tetapi untuk tempoh pemasangan/setup tempat sehari sebelum RM150/jam. Kebiasaanya akan mengambil masa selama 3-4 jam untuk pemasangan pelamin dan susun atur meja untuk katering. Kadar masa minima penggunaan dewan adalah selama 8 jam. Deposit sebanyak RM1,000 perlu dibuat di pejabat DBKL Kg. Baru sebelah menara UniKL kemudian resit bayaran perlu dikemukan bersama borang tempahan dewan untuk block date perkahwinan anda. Jika berminat boleh berurusan dengan En Aslizam Jamin  di talian 017-2350775.



8 comments:

Anonymous said...

maklumat yg bagus skali.
Terbaekkkkk.... hehehe

ina said...

hai fatin..thanks ut info nie..
dah booking dewan nie,
boleh share map tak?
dah tak cukup masa nak draw utk kad.
plz..plz...

Fatin Nadhirah said...

Hai Ina, sorry sy pun x de map die sbb majlis sy blm b'langsung lg pun.

Fatin Nadhirah said...

Hi Ina,

Cuba tgk link bwh ni

1. http://www.streetdirectory.com.my/malaysia/kl/travel/travel_id_14422/travel_site_31408/#?x=101.72579593542114&y=3.1660171203314697&l=12

2. http://www.streetdirectory.com.my/malaysia/kl/travel/travel_id_14422/travel_site_31408/#

Azuwa Azahar said...

Hi Fatin,

Macam mana sy nak dapatkan email Rezo Collection ye?.

Thanks.

Fatin Nadhirah said...

Salam dear, just like FB page rezo and inbox, that's better utk quotation n any soalan.

nur said...

Sis nk tye u amik caterer panel dbkl kan?...caterer ape te?

nur said...

Sis nk tye u amik caterer panel dbkl kan?...caterer ape te?

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena