21 February 2012

MUA: Laila Rohani TV3

Perkahwinan Nurul Syuhada Nurul Ain pada tahun lepas 2011, walaupun gambar-gambar perkahwinan beliau susah untuk dijumpai kerena majlis yang diadakan secara tertutup dan serba sederhana, tetapi masih boleh menjumpai beberapa keping gambar perkahwinan beliau seperti di bawah ini, mari mencuci mata dengan gambar-gambar ini




Persandingan yang berlangsung di Sime Darby Convention Center

Majlis pernikahan di Binjai, KLCC



Kali pertama melihat akan kecantikan dan keayuan wajah Nurul ketika majlis perkahwinan beliau, saya terus jatuh cinta pada sentuhan solekan pada wajahnya. Tetapi selepas saya mencari dan mencari tidak dijumpai siapa MUA yang begitu pandai menyolek wajah Nurul sehingga kelihatan beliau sangat cantik pada hari itu. Then finally I found who is she from this post (credit to Renee)


Saya try cari FB or blog MUA ni, but not found at all, also try to look siapa lagi yang pernah menerima sentuhan beliau, one of them pelakon Eyra Syazira, but this one plak latest picture yang disolek oleh Kak Laila, mari tengok....saya sukeeeee (",) weeeeeee Renee pinjam picture


Tahniah Renee

Sangat cantik

Macam barbie doll










LAILA ROHANI


0173470335



4 comments:

Renee Meow said...

ngeeeee *blushing*. kak laila mmg besh..!! seriously, i rasa mcm trus berubah muka i...work dia chantek!! :D

Fatin Nadhirah said...

awak buat sy x tau nak pilih sape as my MUA...nak hire sume bole x

Mimin said...

fatin. i pon amek klaila rohani. seriusly sangat cantik u ble tgk muke i kt fb. rate dia murah n makeup pon cepat. dia mekap i ngn my hushband setengah jam je skali kemaskan pkian kitaorg. totally recommeded.

Fatin Nadhirah said...

Hi Mimin, ye ke yunk teruja la nak amik Kak Laila ni. Yes price stil OK for me...

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena