31 July 2012

Tolong lagi, mana nak cari



Siapa boleh bantu saya, mana nak dapat/cari inner neck seperti gambar di bawah yang di pakai Irma Hasmie ketika majlis pertunangan dan majlis pernikahan. Siapa  tahu boleh inform saya.


5 comments:

Feeona said...

Inner neck macam mane tu?sekarang macam banyak jenis..ada yang macam ninja...nak online ke atau kedai2?area mane?

Asmidar Mat said...

cara pemakaian selendang dye senang nk pkai.. huhu slalunye inner mcm nie eyda tgk dekat tudungPeople.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321278257946589&set=a.321277804613301.73285.112802192127531&type=3

IMaH said...

Inner neck banyak jual dekat kedai2 tudung jalan TAR. Ada macam2 jenis. Boleh pilih mana yang berkenan.

Fatin Nadhirah said...

Salam, sy tau kt Jln TAR memg b'lambak b'mcm warna, tp yg Irma pakai ni lain jenis yg high quality kainny. Cer tgk btl2. Ke mata sy yg slh. Anyway thanks gurlz. X kisah la on9 ke kedai pun bole gak, tp kalo bole nak yg labuh.

chezzem said...

Salam dear, cuba try Al-Humaira Contemporary. So far rasa inner neck die lain if compared to Jln TAR punye and also Tudung People, yup dah try semua hehe. Material dia pun tebal sikit.

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena