12 June 2012

Tolong...Tolong...Tolong


Any bride-to-be or ex-bride bolehkan anda semua tolong berikan cadangan kepada saya apakah doorgift yang sesuai untuk majlis perkahwinan saya kelak. Masih tercari-cari dan masih tidak dijumpai. Cadangan anda amat saya hargai, boleh kirimkan ke alamat email saya {nadhirahfatin@yahoo.com.my} atau boleh inbox di FB page saya {Fatin Nadhirah Bride Journey} atau lebih mudah hanya tinggalkan komen anda di bawah. Sebarang cadangan dialu-alukan.

7 comments:

Renee Meow said...

byk idea...but nak tau brape budget u dear? :)

Fatin Nadhirah said...

TQ...plan I nak bg sume same je x de VIP ke tetamu biasa ke x de...so budget <RM5 lg murh lg bagus....hehe....x kisah bole review2 dlu

HONEYS said...

mini vase..yg ala2 reception fara belah laki tu..huhu..klu bleh elakkan la yg bahulu ke kek yg bsr tu coz bkn sumer org dpt trus mkn..nnti berkulat..bekas lilin yg berkaki tu pn cntik..but not sure how much is the price..if plan nk bg telur bleh wat sarang dari cakar ayam n letak telur atas dier..letak dlm bekas n deco..aper lagi ek?? if i found some ideas, i'll inform u..

Fatin Nadhirah said...

Thanks dear for the idea, 2 lah kalo bole memg x nak bg anything food yg cepat b'kulat ni, telur nak rebus x de masa je rse sbb nak wt mest a day before elok ny kn...huhu...mini vase tu comey gak..beli kt ner?

HONEYS said...

mini vase tu kuala kangasar marii..tu sbb murah kot..sbb dr kilang..

Sumayyah Nadhirah said...

cube u tgk link2 ni...i pun blurrr cume suke tgk page die org bg dtg tibe2 idea spontan:

https://www.facebook.com/pages/Wedding-Thingy/203480313027769

https://www.facebook.com/oleolemanis

Fatin Nadhirah said...

TQ yunk....appreciate it (^.^)

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena