09 November 2011

Engagement Hijab

Next review about my hijab wearing on my engagement day. So here the details from where I get it. Ramai yang tanya tentang tudung yang saya pakai semasa majlis pertunangan saya, untuk pengetahuan all yang bertanya, tudung ini saya tempah dari Awin, if you all perasan gaya tudung saya ni sama macam gaya Aida Gadis Melayu pakai time majlis tunang beliau jugak. Tengok gambar di bawah ni, sama kan! Secara gigihnya saya mencari dari mana datangnya tudung ini. So finally saya jumpalah siapa, Awin lah orangnya.



Kualiti tudung ini memang 5 star, then cara pemakian juga agak senang lagi senang if orang pakaikan, actually tudung ini ada 3 jenis anda boleh tempah:-
1. No layer (like aida wear)*
2. Two layer effect (like I wear)*
3. Four layer effect*
harga depends pada jenis

So untuk tempahan bole send email and discuss details dgn Awin, kerjasama begitu baik dengan Awin dan mesra dengan customer if nak senang amik package makeup terus dengan Awin. Mari kita cuci mata dengan hasil dari tudung ni, selamat menjamu mata....

Lace atas tudung di bahagian kepala

View dari sisi, veil belakang not include, it's seperate veil lol

View dari depan, effect two layer, cantik kan!



MAKEUP ARTIST : Seindahwajah
BOUTIQUE: Najjah
CONTACT NO: 013-7702739



*
*
*

^-^ have a pleasure reading 


17 comments:

Anonymous said...

cantikla awak...sweet je tgk
~azie~

Fatin Nadhirah said...

Thanks dear Azie. Boleh sewa if interested.

Anonymous said...

No sweat yunk...if pkai utk nikah,ok x?tp,kene cari kaler y match utk baju melayu cik abe plak kan..~azie~

Anonymous said...

mmg ikut tema i... tp u kecik la.. =(

Fatin Nadhirah said...

yup dear, that's y i already provide ukuran, only person mcm sy je muat, but for tudung n veil no problem everyone can suit.

Juliet Kaka said...

bentuk selendang panjang ke cmne ye? cmne boleh dua layer effect?

Fatin Nadhirah said...

selendang pjg cm biasa, effect 2 layer 2 cara lilitan tudung mcm biasa...

Anonymous said...

canteknye awk..suke la tgk..org cntek pkai pe pn cntek..sblm sy nk tnye cik awin tu kn better sy tnye awk dlu la :) mhl x tdung yg awk pkai ni?nmpk mcm mhl je..tp cntek..sy nk tau sbb x nk lari bajet...bese la kwin time bljr lg..huuu..thanks..hrp sgt jwb sokln sy ni..trime ksh sgt2.. :) ~ilia

Fatin Nadhirah said...

Alhamdulillah, cantik 2 anugerah Allah kan, sume org cantik cuma dgn cara t'sendiri, pasal tudung 2 sy x sure harga skang bape, awk bole send email kt awin terus, sb sy memg x kn mention harga bape, so awk tany awin sendiri harga 2, tany harga bkn confirm order pun. OK :)

Anonymous said...

sy berminat..brapa harganya ye..jap g sy text awk di fon awk ye..

from nor

Fatin Nadhirah said...

Dear Nor, please email ok.

ctzainal said...

hai Fatin. email sy berapa awak tempah tudung dekat awin. tq :)

ctzainal3885@gmail.com

Fatin Nadhirah said...

Hi dear, I have replied your email.

Anonymous said...

Assalamualaikum...alhamdulilah akhirnya dpt jgk cara cam na nak dpt kan tdung mcm aida n fatin..sgt suka n cantik blh farah taw no hp yang fatin ltk dkt blog tue no fatin k?farah ing btya harga 1 layer n 2 layer..cam na cra utk mbeli?

Blh emailkn x kat farah
ieyrah_lov@yahooo.com

Fatin Nadhirah said...

Wasalam dear, no hp 2 not my number but no fon awin, so bole contact dgn awin utk tau harga ny...or can click FB 2 utk send any pertanyaan...

*~zAzniZayAni~ said...

Really interested dgn tudung yang awak pakai, boleh tak email me harganya. Boleh tau kalau nk sewa dr awk berapa??:)) tq

z_zayani@yahoo.com

Anonymous said...

Kat mana nk dpt tdung mcm ni??

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena