17 January 2013

I’m planning for pregnancy




For sure married women akan planning for pregnancy, siapa yang x mahukan cahayamata penyeri hidup bagi pasangan yang sudah berkahwin. So I am one of married women that planning for pregnancy. Before this sibuk mencari pasal perkahwinan, now I sibuk mencari tentang kehidupan berumahtangga dan juga pelbagai informasi berkaitan pregnancy especially nutrition and supplement yang ada kaitan untuk pregnancy. Boleh ikhtiar yang terbaik untuk bayi kita.


Ada beberapa kawan and my sister also yang give suggestion untuk amalkan acid folic at least 3 months before you planning for pregnancy, suggested by doctor also. Bila dengar acid folic orang akan ingat sudah ada isi, actually kene betulkan mind women semua acid folic it’s not only for pregnancy, ia juga supplement untuk badan tp ia lebih terkenal untuk wanita mengandung untuk perkembangan bayi. Yes, it’s true x ada yang salah pun. I will give more information about acid folic in next entry.

Entry kali ini I nak share about susu tepung yang ada acid folic inside so no need to makan pil kuning kecil (acid folic) anymore. This one also recommended by some of my friends, iaitu susu Anmum Materna. Sure pernah dengarkan, iklan susu ni selalu ada dimainkan di television. So I nak share some information about Anmum Materna yang I dapat from Anmum website.

So here we go information about Anmum Materna for women planning for pregnancy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anmum Materna is specially formulated for women who are planning for pregnancy, right up to the pregnancy stage.



What is folate and why is it important?
There are a lot factors in place when planning for pregnancy, and getting all the important nutrients you need is one of them – especially folate. Not only does folate reduce the chances of Neural Tube Defects in the foetus, it also helps your body to be physically ready to support your foetal development, once you do conceive.

Why should you start consuming folate as early as possible? 
Most pregnancies are unplanned. So taking folate as early as possible ensures that 
your physical condition is ready for pregnancy.


How can Anmum Materna help you?
Two glasses of Anmum Materna gives you 400mcg of folic acid a day, which is equivalent to approximately 97 slices of white bread (almost impossible to consume in your usually daily diet). Also, delicious tasting Anmum Materna now contains Probio DR10™ and Prebiotic (Inulin) to support a good intestinal environment. 

Fulfil your folate and nutritional needs with 2 glasses of Anmum Materna daily. Anmum Materna contains the following:

Folate: 
Folate is important for growth and division of cells in both mother and foetus.

Clinically Tested: 
Study has shown that women who consume folic acid fortified milk have increased in blood folate level. Anmum Materna is the only high folic acid milk powder that is clinically tested. 

Gangliosides & DHA: 
Nutrients found in brain. Essential brain cells begin to form as early as 27 days after conception. 

Iron: 
Is a factor in red blood cells formation that supports 50% blood volume increase during pregnancy. 

Calcium: 
Helps to build strong bones.

New! Probio DR10™ & Prebiotic (Inulin):
Inulin is a prebiotic, which helps to maintain a good intestinal environment. Meanwhile, Probio DR10™ is a type of good bacteria. It is important for pregnant mums to have a good intestinal environment for effective absorption of nutrients.



6 comments:

Diyana said...

good info..
leh laa minum susu anmum start skrg... xyah beli pil2 acid folic lg.. (^_^)

Cik Nina said...

thanks for the info dear :)

fatehamohamed said...

maknanya sekarang pon dah leh minum susu ni ye fatin?..

Maria Menado~ said...

oo.. baru tahu. hehe~ okey. TQ sharing~ =)

Fatin Nadhirah said...

your welcome dear, In Shaa Allah dengan ikhtiar kita ni demi kebaikan gak kan. Function lebih kurang sama macam acid folic cuma ini dalam bentuk susu, ia bagus untuk penyediaan dalam kita and baby nanti. Usually 3 month before the best period untuk amalkan for pregnancy.

zarith said...

lorhh ingat kan anmum untuk pregnant lady je...

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena