12 December 2012

12.12.12




Saya x mau ketinggalan post entry pada date yang hot ni 12.12.12

So today will be Ramzee & Fatin last monthlysary as couple ( 4 years 11 months ). Kami berkenalan oficially pada 1 Oktober 2007 dan dia melamar saya untuk menjadi kekasih dia pada 12 Januari 2008, iaitu bersamaan tarikh ulangtahun kelahiran dia. Sinopsis jer ni. ^_^

In Shaa Allah next week kami akan disatukan melangkah ke satu tahap lagi ke alam rumahtangga. Doakan semua urusan kami dipermudahkan dan jodoh kami berpanjangan hingga akhir hayat. Aminnn




5 comments:

MiYOKO SuKi said...

Good luck dear.. :)

Syaz Rozelt said...

tahniah..smoga dpermudahkan..kita pengantin sama batch..mungkin debarannya pon hampir sama kan?hihi

La dOLcE mEa_nAtt said...

amin...semoga semua berjalan dengan lancar seperti di rancang.

nurun said...

orait, tahniah!

fLux said...

Congrats Fatin! :D Heard about your wedding from your sis actually. Otherwise, dah nak jemput you guys mai rumah sebab adik pun kahwin this week :D

All the best!!

-Kak Syikin (SMKTM)

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena