07 November 2012

Luver9 Collagen+



Salam semua saya nak share one produk yang saya try now and sangat berpuas hati with it, jom review. Berminat nak cuba boleh beli dengan saya.



LUVER9 Collagen+ merupakan formulasi istimewa kolagen untuk keremajaan kulit. Ia berasaskan kombinasi 5 asid amino menggunakan bioaktif natural untuk menjadikan kulit sentiasa muda & jelita, anti-penuaan, menguatkan sendi & melancarkan peredaran darah, menghilangkan lesu, kitaran haid teratur dan bermacam2 lg.

Produk ini mempunyai pengesahan KKM bebas dari bahan2 kimia/dadah. LUVER9 sgt tidak cerewet,tidak mengganggu ubat yang sedang diambil, para ibu yang mengandung dan juga boleh diminum oleh lelaki untuk menstabilkan hormon.
Sudah ramai pengguna yang berpuas hati dengan produk LUVER9 Collagen ini dan memberi testimoni yang sungguh menakjubkan.

1 set = 3 botol (1botol = 10 hari)
harga 1 set = RM 165.00

Postage semenanjung Msia = RM 10
Postage Sabah & Sarawak = RM 15

jika berminat ingin mencuba boleh hubungi saya yang tertera nombor hp dia bawah atau email saya..  sekitar bangi atau yang berdekatan dengan area ini nak datang ambil ke rumah pun boleh tapi sms saya dulu ye... sms di nombor hp saya 0176100258 / 0122574224

email: siblingscollections@yahoo.com
or boleh inbox my FB

PASTI BERPUAS HATI

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cara minum:
1. Sediakan cawan yang bersih
2. Masukkan 1 scoop Luver9 Collagen+ ke dalam cawan
3. Tuankan air putih biasa ke dalam cawan
4. Kacau sehingga rata & sedia untuk diminum

*disyorkan ambil 2 kali sehari pagi & malam untuk hasil yang memuaskan
*atau 1 kali sehari juga boleh jika tidak berkemampuan
* rasa buah mixberry dalam Luver9 Collagen+



------------------------------------------------------------------------------------------------------

without any makeup...clean n clear


only eyeliner no foundation no compact powder!








2 comments:

Afina Abdulaziz said...

salam..klu minum L9 ni kita kna topup air putih/air masak byk tak.. mcm sesetgh produk kecantikan kna minum dkt 1-2liter airkan.. mcm mna pula dgn produk ni

Fatin Nadhirah said...

Afina, x payah byk sgt ikot la sedap mn kite nak. X de la smp 1-2 liter.

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena