23 November 2012

Counting 1 month more to go



Wah skang kalo teringat je tengok je kalendar mesti berderau darah ni jantung pun laju dup dap dup dap. Now dah mula untunk counting sebab just tinggal 30 hari lagi yang bersamaan 1 bulan lagi. Pejam celik pejam celik buat ini buat itu masa x kan rasa berlalu macam tu je.

Saya mohon reader semua sama-sama doakan majlis saya diberkati dan diredhai yang paling utama, kemudian doakan majlis yang dirancang berjalan lancar dan seperti yang diharapkan.

Macam x percaya yang saya bakal menamatkan zaman bujang, membujang ni memang seronok, tetapi kita sebagai manusia memang lumrah lelaki dan perempuan saling memerlukan dan melengkapi. Moga masjid yang bakal dibina ni kekal abadi.


5 comments:

Iera'ra Nordin said...

Iera doakan semuanya berjalan lancar n kekal hingga ke jannah ...
TIK TOK TIK TOK ...
kita plak yg excited ...
HEEEE...

fatehamohamed said...

aminnn..insyaallah fatin..cepat uplod video..nak tgkkk..heeee

Fatin Nadhirah said...

thanks lera...TIK TOK TIK TOK...

Fatin Nadhirah said...

hihi ^_^ sabar2 tgh tunggu fience upload ni...hopefully dh siap la as promise

Syaz Rozelt said...

InsyaAllah semua akan dpermudahkan..jom doa sama2 date pon dh lebih kurang sama nie..hehe

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena