20 September 2012

Kenapa jadi begini


JERAWAT lagi!!!





Aduh mengapakah ini sering naik, parut lama belum hilang yang baru sudah naik, apakah ini sering dilalui B2B kerana tekanan persiapan??? 

16 comments:

S.U.R.I.A. said...

adik manis..minum air masak bebyk..
then rajin wat spa sndiri kt umah..
letak lobak ke..tomato ke....

Fatin Nadhirah said...

lobak n tomoto b'kesan x?

Firuz SR said...

Ex-b2b ada pesan kat saya dulu makan 500mg vit C tiap2 hari xpecially a month before akad.

HONEYS said...

yup..mkn vit c everyday, kurangkan mekap especially foundation..then, jgn tensen2 sgt..

DAIRI FARISHA said...

cara cepat nk ilangkan jerawat tu...beli OXY maximum strengh khas utk pimples dan tepek kat jerawat tu...dah try this at home. Bgun pagi jerawat dah kecut!! hurrayyy!!

Fana | Aqim said...

masalah camni lah yang selalu ditakutkan..takpe2..InsyaAllah, ok nanti tuh, minum air masak bebanyak oke :)

Anonymous said...

Sentiasakan dlm wudhu', insyaAllah semua licin...

Fatin Nadhirah said...

Haah memg ad mkn vit C, tp stil naik gak

Fatin Nadhirah said...

Pn Fara awk mkn vit c ap...

Fatin Nadhirah said...

jerawat cpt kecut tp parut lama nak hilang

Fatin Nadhirah said...

2 lah x tau nak letak ap lg..nmpk ny kene minum air byk2 lg

Fatin Nadhirah said...

Insyallah

BIE said...

Cik BIe pun mengalami hal yang sama. Now, bekas2nya cik bie letak mederma untuk hilangkan parut. alhamdulilah berkesan, tapi ambil masa 2-3 minggu juga untuk hilangkan parut2 tu. :((

doakan kulit cik bie kembali ke sediakala :((

good luck utk fatin juga

Noreen Natasha said...

u ols.. mkn vit c yg kapsul ke or yg fresh dari buah-buahan..

Fatin Nadhirah said...

Cik Bie pun sama ke...mederma agak mahal gak erk x silap RM38 kan, sama la kita pulihkan kulit kite...kalo ad petua bg la erk

Fatin Nadhirah said...

Fatin dua2 dr capsul n buah cm jus kan...kulit awk kn dh cantik cik nona

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena