19 September 2012

HIV Test


Pengumuman

Kepada bakal-bakal pengantin yang berhajat untuk buat HIV test jangan nak terus melulu pergi klinik kesihatan and pergi kaunter cakap ‘Saya nak buat HIV test’. Semu HIV test mesti book date dulu. Maybe sebab ramai sangat dan mereka tak dapat nak entertain semua, tapi tak sure ada ke klinik yang terima walk-in. So dapatkan nombor telefon klinik yang berhajat nak buat HIV test then buat booking on available date ok. Macam saya baru call this morning, date available on middle of october dah tau date before semua penuh, and make sure klinik tu ada buat HIV test.  My HIV test will be on 15 October 2012, booked already.


3 comments:

zarith said...

My HIV test is on mid october jugak. Booked kat HKL. Heard that, certain klinik ambil masa 1 ke 2 bulan untuk dapat result. Tapi kat HKL still on da spot.

Fatin Nadhirah said...

saya ada dengar gak cmtu, tp klinik saya ni just 20minit je dapat result terus, sepatutnya cm 2 kn

hairaul said...

Salam.

Saya pun baru booked nak buat HIV test. Yang pasal nak tunggu result sebulan, tak salah saya itu hanya di Klinik Kesihatan negeri Selangor sahaja. Sebab Selangor ada keluar pekeliling baru (dapat tau bila tanya 2 KK Selangor and diorang explain). So far KL masih lagi on the spot dapat tau result.

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena