13 April 2012

Smart Sweet A+Suatu formulasi sebatian kismis diperkaya dengan nutrien Homeopathy dan neutrien biokimia. Sebatian ini dalam bentuk tablet kunyah boleh diambil beserta minuman tanpa caffein atau minuman tanpa bergas. Sangat sesuai diambil sebelum tidur.

Nutrien Homeopathy (garam tisu bio-kimia) berkhasiat membantu membekalkan tubuh serta sistem saraf dengan mikro-mineral utk mengimbangi kekurangan yg sering berlaku dalam sisitem tubuh kita. Menurut pakar kajian, bio perubatan keadaan cuaca dan suhu alam sekitar kini memberi impak yg besar terhadap kesihatan manusia. Dalam keadaan begini,tubuh badan dan kesihatan kita cepat terjejas dan kehilangan garam mineral. Ini akan menyebabkan kita mengalami stress, letih dan terkena penyakit atau virus di sekeliling. Oleh itu, Smart Sweet A+ sangat perlu kerana dapat membantu menambahkan semua garam mineral yang hilang itu,sekaligus dpt mengurangkan masalah-masalah tersebut. Tablet kunyah ini boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia bersifat makanan sampingan.

Baik membantu
  1.  Memberi tenaga kpd sistem saraf (minda). Otak beratnya antara 2-3 paun sahaja tetapi hampir 21% kandungan oksigen dlm tubuh adalah utk ke otak.
  2.  Mengawal masalah stress.
  3.  Mengatasi masalah gugup, cemas, gementar. Masalah gugup, gementar boleh menganggu daya tumpu,daya ingatan dan juga boleh melemahkan daya keyakinan diri.
  4. Membantu mengimbangi peredaran darah ke sistem minda.


Sukatan Disyorkan
1 biji pagi sebaik bangun dari tidur dan 2 biji sebelum tidur.(utk khasiat yang maksima jangan sentuh tablet dgn tangan)

Ramuan
Nutrien homeopathy, Dextrose, Extract Kismis.

Harga
RM24

Isi
190 Tablet
0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena