15 March 2012

MUA: Awin Seindahwajah

Mari saya perkenalkan dengan seorang MUA yang amat berbakat dengan hasil sentuhan yang sudah tentu menambat hati saya, sebab itu beliau muncul di dalm belog saya ini. Actually memang lama saya review about her, before I plan to get engaged lagi tau. Sengaja mengisi masa lapang dengan mencari MUA2 untuk perkahwinan padahal that time entah bila nak kahwin pun still not in mind pun. But semua hasil sentuhan beliau amat memukau mata saya untuk terus melihat melihat dan melihat terus melihat tidak jemu-jemu. Memang sungguh cantik sangat dengan bakal yang dianugerahkan kepada beliau. Malah saya percaya ramai yang sangguo hire beliau untuk majlis bersejarah. Rata-rata berpuas hati dengan hasil sentuhan beliau.

0137702739

Antara hasil beliau yang saya suka love sangat-sangat








Selain itu awin juga ada menerima tempahan tudung seperti yang saya pakai ketika majlis pertunangan saya dahulu, sila lihat bawah



7 comments:

Renee Meow said...

eh ehh, pic no3 adalah sayeeee...heheheheee..kak awin dah upload kat fb eh..yay.. :D i agree kakawin punye makeup sgt222 chantek, i yg xchantek rasa chantek on my big day..orgnye pun frenly n lawak..sgt2 recommended! :D

Fatin Nadhirah said...

Kak Awin x upload sume only this one. 2 lah sy pun jatuh cinta dgn Kak Awin nyer makeup, sila check inbox FB awk sy ad tany one question cepumas.... ;P

Munirah Abd said...

i do love your tudung tunang tu.... cantik....!!!! so kakak makeup ni pun ada buat tudung juga la eh... range harga tudung yang dia buat brapa ye?

Fatin Nadhirah said...

TQ dear, utk harga bole email to her directly. Harga ikot design.

Sumayyah Nadhirah said...

dear...cmne nk deal gan akak awin psl tudung tunang tu?? mmg mencariii...

Fatin Nadhirah said...

Hi, awk baca entry sy tu, sume dh details.

Fatin Nadhirah said...

http://fnlife.blogspot.com/2011/11/engagement-hijab.html

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena