22 January 2012

MUA: Elfaiizien's Touch


✿Makeover ✿Bride's Maid ✿Dinner ✿DayEvent ✿Convo ✿ModelRunway 
✿Photoshoot ✿Engagement ✿Pre'wedding ✿Solemnization ✿Wedding

One more talented MUA, I'm falling in love ... with you ~ nyanyi ala-ala ending lagu Falling in Love by Datuk CT. Sentuhan tangan beliau sangat memukau mata saya yang pertama kali melawat blog Elfaiizien's Touch, seriously she like have special hand to menyolek faces look very gorgeous and like doll. I'm adore to look like that too, but in my mind set already different faces will have different outcomes. So apa tunggu lagi mari kita tengok dengan penuh perhatian hasil sentuhan tangan beliau pada muka-muka yang pernah mendapat service dari Elfaiizien's Touch. Silakan............... 

Pemilik Anggun Zara

Pemilik Al-Humaira Contemporary

Bridal yang sangat gorgeous in purple

Like...like...like...her eye look and color too

Her face like personaliti TV3
What your opinion, cantik x...cantik x...saya suuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa gedik macam jatuh hati pulak, so will see saya akan hire dia sebagai official MUA saya or not, a lot of MUA to be review lagi. But this one not too back kan. Harga pun agak berpatutan around RM400 je + transportation + accommodation (depends on location). 


IMPORTANT NEWS !!!


Untuk makluman, kepada pengunjung setia El Faiizien's Touch, booking bagi tahun 2012 akan di buka bermula pada May 2012. Crew El Faiizien's Touch akan bercuti dari 13 Februari 2012 » May 2012 (Maternity Leave). Terima Kasih :)

9 comments:

cik eka comel said...

taw tk cmne sy nk cntc mua ni..sbb sy search fb tk jmp :(

Fatin Nadhirah said...

Hi syg, I dh reply in via email, check eh.

Anonymous said...

Dear, i nak her contact number..can you please drop her number at my email
noorrina.ramli@gmail.com
Thanks dear

Fatin Nadhirah said...

sorry dear I don't have her contact number

Shafiza Taufek said...

Mcm mana nak contact die eh? Email xreply la...

Shafiza Taufek said...

Mcm mana nak contact die eh? Email xreply la...

faizul hj hadi said...

Dear shafiza taufek,

u may contact vee via her personal email address vee@elfaiiziens.com instead of her general email address elfaiizienstouch@gmail.com

faizul hj hadi said...

Dear shafiza taufek,

u may contact vee via her personal email address vee@elfaiiziens.com instead of her general email address elfaiizienstouch@gmail.com

Fatin Nadhirah said...

Thanks Faizul sbb jawabkan, if x silap u r vee husband kan.

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena