25 May 2011

Sigma Makeup

Actually saya nak share dengan you all girl di luar sana, ini adalah website yang sangat sesuai dan berguna kepada makeup addicted, dan barangan yang dijual terjamin sangat berkualiti. Antara product yang dijual termasuk professional brush kits, individual brushes, accessories, special edition product, etc. Selain itu, di website ini juga ada makeup tutorial, shoping guide kepada beginners, pro, travel and gift ideas bagi mereka yang mahu hadiahkan kepada kawan-kawan anda. Best kan, so apa tunggu lagi mari lah singgah di sini http://www.sigmabeauty.com/. Antara barangan yang sangat menarik seperti di bawah ini..


2 comments:

M.a.s.u.r.i said...

ape plak....mas meragau2 pegi kelua berlari2 anak g amek kad kat husband nak kasi korang...tapi lepas tue, suma da hilang....ape la....mas sempat kasi kat beberapa org...tu pon x dtg pon tau.... Mas jemput ape ngan kata2....walaupon x sempat kasi kad....haaa...nak wat alasan xnak dtg la tue...xnak kwn! huh...kejam korang nie....

Fatin Nadhirah said...

hurm...mn ad hilang, fatin ad je kt luar 2 smp lah hujan turun tau...cari gak sume org sempat snap gmbr dgn sape2 yg jmp jer tau...fatin bg msg kt mas, mas x reply fatin nak g cmne x tau kenduri 2 kt alamat mn...

Post a Comment

Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Little Rafa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena